Російський пропагандист Володимир Соловйов влаштував істерику після вибуху нафтобази в Бєлгороді. Вважає, що це повне неподобство, і так бути не повинно.

Своє обурення він висловив у соціальній мережі Twitter, де і написав гнівний пост. Він прокоментував вибух нафтобази в Бєлгороді.

Як відомо, ранок п'ятниці, 1 квітня не задався в російському Бєлгороді, так як там спалахнула нафтобаза. Через це в небі піднявся стовп вогню і диму.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Губернатор області зазначив, що це в результаті авіаудару вертольотів українських військ, які зайшли на територію Росії на низькій висоті. Українська сторона ще ніяк не відреагувала на ці звинувачення, однак, є деякі нюанси.

На ролику, який з'явився в мережі, чітко видно вертоліт. А такого в озброєннях українців немає, і належить він окупантам.

Інформацію про вибух відразу ж прокоментував російський пропагандист Володимир Соловйов.

"Питання. Хто відповідає за ППО на Бєлгородському напрямку? Місця базування вертольотів, які вчинили удар знищені? Зона безпеки для Бєлгородської області коли буде встановлена?"- написав він.

Пост Соловйова, фото: скріншот
Пост Соловйова, фото: скріншот

Це сталося через пару днів після того, як в Бєлгородській області стався потужний вибух на складі боєприпасів. Тоді там заявили, що винен людський фактор, і переживати не варто.

Нагадаємо, що Україна переможе, а режим Путіна впаде-відомий журналіст давно передбачив майбутнє Росії

Раніше повідомлялося, що Олексій Дурнєв спритно закрив рот росіянці з "порожньою" головою

Також, російські окупанти "денацифікували" корівник.