Стало відомо про те, що ЗСУ звільнили 11 населених пунктів на території Херсонської області. Ще один значний крок до перемоги України.

Про це повідомили в Міністерстві оборони України. Це вдалося зробити Збройним силам України всього за один день.

Зусиллями захисників 60-ї окремої піхотної бригади, яка знаходиться в угрупованні військ "Південь", вдалося повернути контроль над відразу 11 населеними пунктами, а саме: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, вільне, Кам'янка, Пригір'я, Кочубеївка, Орлово. Все це Херсонська область.

"Завдяки військовим 60-ї окремої піхотної бригади місцеве населення на сьогодні може отримувати гуманітарну допомогу (медикаменти, продукти харчування). У свою чергу жителі звільнених територій підтримують і підбадьорюють наших захисників", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, крім цього, тепер у ЗСУ стало ще більше "трофейної" техніки. Збігаючи росіяни залишили ряд своїх танків. Т - 64 (з повним боєкомплектом), БМП-2, БМД-2, ЗУ-2м на базі МТЛБу.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Це величезний крок до перемоги, і до деморалізації ворожих військ. Це ще раз доводить, що українці не віддадуть ні шматочка українських земель.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Херсон на сьогодні є однією з найгарячіших точок. Окупанти заходять з Криму, і намагаються прокласти собі сухопутний шлях на півострів. Саме тому вони відводять війська від північної частини країни, і перекидають їх на схід і Південь.

Нагадаємо, що 1 квітня - день мучеників Хрисанфа і Дарії: звичаї, прикмети та повір'я

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський знайшов свого двійника, підігравши йому оченятами

Також, Турчинов поласував "головою" Путіна, але мізків там не знайшов.