Президент частково визнаної у світі Південної Осетії Анатолій Бібілов заявив, що найближчим часом Республіка зробить кроки для входження до складу Росії. Про це повідомляють РосЗМІ.

Глава частково визнаної у світі Південної Осетії Анатолій Бібілов заявив, що найближчим часом Південна Осетія зробить юридичні кроки для входження до складу РФ.

Анатолій Бібілов. Фото: скрін youtube
Анатолій Бібілов. Фото: скрін youtube

"Я вважаю, що об'єднання з Росією - наша стратегічна мета. Наш шлях. Сподівання народу. І цим шляхом ми будемо рухатися. Відповідні юридичні кроки ми зробимо найближчим часом. Республіка Південна Осетія буде у складі своєї історичної батьківщини-Росії", - заявив він.

Варто відзначити, що напередодні аналогічну заяву зробили ватажки самопроголошених "ЛДНР". Денис Пушилін і Леонід Пасічник заявили, що найближчим часом розглянуть питання приєднання до рф.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини. У ЗСУ йому порекомендували припинити виконувати злочинні доручення Путіна.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, російські пропагандисти збушувалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі в Берліні: "Порушення спокою мертвих". Меморіальний радянський танк накрили українським прапором.