Президент України Володимир Зеленський в черговий раз поділився порцією мотивації, і розповів, чому саме ми переможемо в цій війні.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно саме там публікуються важливі звернення до народу, а також інші новини з фронту.

На опублікованих кадрах показано, як ще вчора звичайний народ, сьогодні обороняє свою країну від окупантів. При цьому, всі допомагають один одному.

Це доводить, що єднання серед нашого народу є, а це важливіше, ніж величезна кількість зброї.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"У них - тільки техніка. По максимуму. У нас - до техніки ще й народ. На висоті. У них тільки накази. Наступати. Вбивати. Знущатися. А у нас - ще реальне бажання мільйонів українців перемогти. Оборонитися. Очистити свою країну..." - йдеться в повідомленні під постом.

З першого дня війни українці показали, що вони готові захищати власні землі. Наприклад, понад 100 тисяч громадян записалися в територіальну оборону всього за 2 дні з початку військових дій. Охочих так багато, що не вистачає зброї.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Російське керівництво вже давно усвідомило, що цю війну їм не виграти, тому переключилося знову на Донбас, і роблять вигляд, що так все і було заплановано.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як довго вони продовжать грати в те, що у них все за планом - ніхто не знає, але ЗСУ і український народ так просто свої землі ніколи не віддадуть. Тому російським окупантам краще пакувати свою техніку вже зараз, і їхати додому з провалом.

Російські війська, фото: скріншот з відео
Російські війська, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що українцям показали розкішну віллу посібника Путіна Кадирова в Дубаї: постійно чергує кілька охоронців

Раніше повідомлялося, що 84-річний пенсіонер віддав усі свої заощадження для ЗСУ: "знаєте, чому Україна переможе?"

Також, українцям розповіли про погоду на Великдень: до чого готуватися на одне з найголовніших свят року