Українські захисники ліквідували російського командира 200-ї окремої мотострілецької бригади полковника Дениса Курило. Про це у facebook повідомляє Міністерство оборони України.

Вже більше місяця українські захисники дають відсіч російським окупантам. За цей час противник втратив багато живої сили, техніки, а також командирів, на яких полюють ЗСУ.

Знищена техніка рф. Фото: скрін facebook
Знищена техніка рф. Фото: скрін facebook

Під Харковом бійці ЗСУ практично розбили 200-ту мотострілецьку бригаду противника, а також ліквідували командира полковника Дениса Курило. Зазначається, що в боях бригада втратила понад 1500 осіб.

"У боях під Харковом 200-та окрема мотострілецька бригада противника втратила дві батальйонно-тактичні групи і особисто командира бригади полковника Дениса Курило. Втрати однієї 200-ї бригади склали понад 1500 військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини. У ЗСУ йому порекомендували припинити виконувати злочинні доручення Путіна.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів: "Вийти, знайти, скорегувати". У ЗСУ показали, скільки треба докласти зусиль, щоб знищити ворога.