У соціальній мережі поділилася приємними новинами про те, що в зоопарку в Одесі почали відновлювати роботу. Крім цього, там народилося маленьке теля незвичайної породи.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі "НВ-Одеса"

Потрібно нагадати про те, що через путінську війну страждають не тільки люди, а й тварини.

Дуже багато міст України вже більше місяця перебувають під ракетними обстрілами окупантів, які знищують житлові будинки і забирають життя в українців різного віку.

Стало відомо про те, що в Одесі відновлює свою роботу зоопарк, де народилося теля угорської сірої корови.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Цими вихідними в Одеському зоопарку, який нещодавно відновив свою роботу, народилося маленьке теля породи угорська сіра корова. Його назвали Джавелін, бо це хлопчик Фото — директор закладу Ігор Бєляков", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що Джавелін – це вид військової зброї, яка привозиться із західних країн. Завдяки цій зброї українські війська відмінно відбиваються від колон окупантів, змушуючи їх шкодувати про те, що вони полізли на нашу територію.

Ось уже більше місяця ЗСУ дають гідну відсіч путінським військам, які в страху тікають і кидають свою техніку. Також є відомості про те, що у ЗСУ зараз більше танків, ніж до війни.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що 42 країни світу вже подали позов на російський окупантів через їх тероризм в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям повідомили про чергові втрати окупанта.