Не дивлячись на засудження та загальний осуд, компанія "Ашан" продовжить свою роботу на росії і намагатиметься всидіти на двох стільцях - продаючи товари українцям та спонсоруючи вбивство наших мирних громадян, сплачуючи податки країні агресору.

Гендиректор компанії Ів Клод заявив, що якщо "Ашан" піде з Росії, то без роботи залишаться 30 тисяч осіб, 40% з яких - співробітники і акціонери.

Також компанія заявила, що продовжить постачати гуманітарну допомогу в Україну. Але на тлі масових вбивст українців рашистськими військами, це виглядає, як жалюгідна спроба відкупитися від нашої держави мізерними податками. Українці у соцмережах зазначають, що було б значно краще, якби компанія припинила платити податки на росії і спонсорувати вбивства наших громадян божевільним бункерним дідом.

Ашан
Ашан

Раніше хакери Anonymous розповіли, що зламали сайти "Ашан", "LeroyMerlin" та "Decathlon", які відмовилися йти з російського ринку. У найближчі 48 годин Anonymous опублікують більше 35000 файлів банку, в тому числі з секретними договорами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також хакери заявили, що в даний момент їх діяльність буде націлена на Французькі лицемірні компанії, які продовжують працювати в Росії і спонсорувати вбивства українців - Ашан, Леруа Мерлен, Декатлон.

Сайти деяких вже благополучно перестали працювати.