Професійний боксер, легендарний український спортсмен, мер Києва, всім добре відомий Віталій Кличко звернувся до українців і показав, як живе столиця України в умовах воєнного стану.

Відповідне звернення Віталій Кличко оприлюднив у своєму акаунті в Telegram.

Потрібно нагадати про те, що вже більше місяця Україна героїчно відбивається від агресивного російського окупанта. Відомо, що путін розраховував взяти нашу Батьківщину за кілька днів, проте він дуже сильно недооцінив український народ і ЗСУ.

Крім цього, є відомості, що навіть зарубіжні аналітики встали в ступор, коли побачили, як українці героїчно дають відсіч окупантам, а ЗСУ і президент України Володимир Зеленський стали справжнім символом миру в усьому світі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Друзі! Дорогі кияни, українці! Київ - серце України, до якого вже більше місяця рветься ворог. Але Київ стоїть, Київ обороняється, Київ живе і працює! Разом ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!", - повідомляється в публікації мера столиці України.

Віталій Кличко робить велику роботу, щоб жителі Києва отримували все необхідне в такі важкі часи. Крім цього, він разом зі своїм рідним братом сказали, що вони ніколи не поїдуть з Києва і будуть битися до кінця з окупантами.

Нагадаємо, що Путін збирається кинути воювати в Україну звичайних призовників.

Як раніше повідомляв портал "Знай", російський співак Агутін підтримав Україну і засудив війну Путіна.

Також портал "Знай" писав, що Леся Нікітюк вирішили нагадати про себе під час війни.