Російські мільярдери, в тому числі і ті хто наближений до Володимира Путіна, почали продавати свої приватні літаки. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерело в авіаційній сфері.

Продати свої приватні літаки вже вирішили Володимир Потанін, Юрій Шефлер, Рустем Терегулов, Олександр Свєтаков, Аркадій Волож і Едуард Берман.

Літак. Фото: скрін youtube
Літак. Фото: скрін youtube

Так, на сайті оператора борту і ресурсах з продажу літаків можна знайти інформацію про продаж GULFSTREAM G650, який належить наближеному до Путіна мільярдеру Володимиру Потаніну. Борт оцінюється в 60 мільйонів доларів. На тих же ресурсах є інформація про продаж GULFSTREAM G650 Юрія Шефлера і BOEING 737-700 Рустема Терегулова.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відзначається, що інші бізнесмени виставили на продаж свої літаки не публічно. Серед них Аркадій Воложа, Олександра Свєтакова, Едуард Берман.

Раніше Знай писав, Олексій Арестович розповів, як російські окупанти тікають з Гостомеля: залишають для ЗСУ всю техніку. В офісі президента України розповіли про ситуацію в Гостомелі. Окупанти починають тікати.

Також ми писали, поки в Росії хваляться озброєнням, в США заявили про високу кількість відмов ракет РФ: близько 60% не потрапляють в ціль. За даними Пентагону, Росія з початку війни запустила на територію України понад 1100 ракет усіх видів

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда відповів на погрози Москви, їм тут не раді: "Місце поховати знайдеться". Польський гарант відповів Кремлю нецензурною приказкою. Не допустить агресії з боку Росії.