У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України вважають, що все більше військовослужбовців з Росії не тільки відмовляються брати участь у війні, а й переходять на бік українців.

Новий пост про це з'явився в офіційному Telegram-каналі відомства, де регулярно повідомляють про найважливіші та актуальні новини війни. Цей раз не став винятком.

Цього разу там повідомили, що все більше російських військовослужбовців, яких просто кинули стріляти на територію України, почали розуміти всю правду про те, що відбувається, і не хочуть в цьому брати участь.

Вони відмовляються, бо розуміють, що їхня влада не права в цьому питанні, і окупанти вбивають просте населення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, багато хто переходить зі зброєю на бік України, і беруть участь у боротьбі проти злочинного режиму Володимира Путіна.

ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Механізм запущений, і правду вже не приховати від усього світу. Зовсім скоро вся Росія зрозуміє, що їх керівництво їм бреше, і сподіваємося, що повстане проти президента.

"Виконуючи наказ диктатора путіна, ми зробили жахливу помилку. Більшість з нас це знають. 27 лютого, за допомогою співробітників СБУ, я і моя рота перейшли на бік України. У нас ще є можливість припинити безчинство на території України. Брати, закликаю вас " - говорить один з російських військових.

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України більше місяця тому, 24 лютого. Того дня життя українців змінилося раз і назавжди. Змінилися цінності, і погляд на багато речей.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Українські військовослужбовці продовжують оборонну операцію на східному, південно-східному та північно-східному напрямках, окупанти несуть втрати як у живій силі, так і у військовій техніці, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Вже було ліквідовано близько 16 тисяч військових з особового складу росіян, так як вони виявилися абсолютно непідготовленими.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов здивувався, наскільки сильні воїни ЗСУ, стримуючи Росію цілий місяць

Раніше повідомлялося, що злополучная кличка? Чотирилапий Путін помер у зоопарку

Також, в Одесі бездомний знайшов ручний гранатомет і передав на користь ЗСУ: всі допомагають у боротьбі з окупантом