Сьогодні усі українці об’єдналися, щоб зупинити російських агресорів. Ніхто не залишається осторонь і допомагає, чим може, нашій армії.

В пресслужбі Управління поліції охорони в Одеській області розповіли історію місцевого безхатька, який приніс українським військовим ручний протитанковий гранатомет.

Чоловік розповів, що знайшов зброю в одній із покинутих будівель Одеси. Однак він не забрав гранатомет собі як трофей, а повідомив про знахідку до поліції. Для цього чоловік використав кнопку тривожного виклику, яка знаходиться в громадському місці.

Поліція охорони дякує сміливому громадянину за відданість Батьківщині:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

«Безхатьки також допомагають подолати ворога!.. Подяка сміливцю! Кожна допомога важлива, й поліція охорони завчасно надає максимум видів комунікації, щоб кожен міг повідомити про небезпеку», - йдеться в повідомленні відомства.

Окрім цього, поліція охорони повідомляє про затримання чоловіків із проросійською позицією, які їхали в поїзді до Одеси і при цьому у своїх розмовах підтримували владу країни-агресора.

Також на околиці Одеси поліцейські відомства спіймали підозрілого чоловіка, який різко змінив напрямок руху, коли побачив наряд правоохоронців. У нього знайшли російські і білоруські рублі.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ продовжують зачищати Ірпінь, Бучу та Гостомель від окупантів.

Читайте також, що окупанти "денацифікували" супермаркет "Сільпо" у Херсоні.