Розбиті колони російської військової техніки вже вдесяте стали причиною мемів та гуморесок в українців.

Про це радник керівника Офісу президента Олексій Арестович написав у Facebook. Авіація, спалена на злітній смузі, вважається серйозною невдачею для будь-якої армії, адже це означає, що ворогу дозволили знищити дорогу техніку не у бою, а на землі.

За словами Арестовича зараз спостерігається масовий рух російських окупантів через Антонівський міст — тікають.

"Мабуть, ми знову гримнули когось із начальства. Таке вже було кілька днів тому, під час сьомого разу. З місяцем початку операції вас, хлопці. Біжіть, не захекайтеся. Ех, шкода, відео викласти не можна", - написав Арестович.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Військовий аеродром в Чорнобаївці російські війська використовують як командний пункт і місце збору літаків і вертольотів. До сьогоднішнього вечора він дев'ять разів ставав мішенню українських військових.

У російських офіційних зведеннях про аеродром згадують набагато рідше: наприкінці лютого росіяни повідомили, що взяли Чорнобаївку "під контроль", а в середині березня заявили, що контролюють всю Херсонську область.

Стратегічне значення чорнобаївського аеродрому проявилося вже після захоплення росіянами Херсона та зі спробами розвинути наступ на Миколаїв.

Нагадаємо, раніше у Чорнобаївці місцеві знищили гуманітарку російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер гурту "От Вінта" Юрій Журавель присвятив пісню незламному містечку.

Також "Знай.ua" писав, що Потап розвеселив українців під час війни, порівнявши російських окупантів зі свинями.