Стало відомо про те, що Канадський снайпер в Україні працює по росіянах гвинтівкою Sako TRG. Продовжує ліквідувати зло на українській землі.

Про це повідомила журналістка Ashleigh Stewart, яка спілкувалася зі снайпером "Валі". Він повідомив, що живий і здоровий.

40-річний солдат, який родом з Квебеку, попросив не називати його справжнього імені, В цілях безпеки. Виїхав з Канади він ще на початку березня, так як не міг дивитися на те неподобство, яке розв'язав в Україні Володимир Путін.

Валі, фото: скріншот з відео
Валі, фото: скріншот з відео

Він приєднався до українських сил на передовій, і сказав, що росіяни стріляли в нього протягом трьох днів поспіль, але, їм нічого не вдалося. Зі своєї першої місії під Києвом він повернувся в цілості й схоронності, без єдиної подряпини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У мене багато обов'язків, я б сказав, перед своєю сім'єю, перед своєю спільнотою і перед людством. І це людська частина мого обов'язку. Для мене не важливо, чи був це Афганістан, Курдистан або Україна, якщо людям потрібна допомога, тому що я можу надати цю допомогу, то я йду їм допомагати" – розповідає про свою місію в Україні снайпер "Валі".

Також він показав свою гвинтівку, яка носить назву Sako TRG-42. Саме з її допомогою Канадський снайпер ліквідує російських окупантів, що вторглися на чужу територію.

Гвинтівка снайпера, фото: вільне джерело
Гвинтівка снайпера, фото: вільне джерело

Вона зроблена під більш потужні далекобійні калібри .300 Winchester Magnum і .338 Lapua Magnum.

Нагадаємо, що війна в Україні почалася місяць тому, 24 лютого. Саме цей день став трагічним для багатьох, адже звичне життя закінчилося. Вже місяць ЗСУ тримають оборону міст, і бережуть українців. Ворог при цьому, який планував провести захоплення територій за кілька днів, практично повністю деморалізований.

Нагадаємо, що мережа NOVUS висловила невимовний біль після удару по ТРЦ Retroville: Заява Марка Петкевича

Раніше повідомлялося, що Зеленський зізнався, чи боїться загинути від російської гіперзвукової ракети

Також, мєсяц відважного протистояння: Олена Зеленська назвала головні перемоги України