Стало відомо, що цілком ймовірно, Російська Федерація не збирається зупинятися на Україні, і можливо готують наступ на Польщу.

На державному російському каналі, який природно є пропагандистським, продовжують марити війною. Цього разу вже з поляками. Коли весь цивілізований світ хоче мирно продовжувати жити, вони хочуть грати в стрілялки.

"Сьогодні настав час нашому керівництву сказати конкретно. Ось є кордони, і тільки спробуйте поляки сунутися сюди, хоча б на 10 метрів. Ви тут же отримаєте по повній схемі, і калібрами, і всією міццю артилерії і авіації. Це не ядерна зброя, а звичайна. Ця хвалена польська армія буде бігти задерши коліна до Варшави " - говорить один з пропагандистів.

Це ще одна відкрита загроза Європі, яка нібито ігнорує війну в Україні, і не хоче втручатися в конфлікт, і надавати дійсно потрібну допомогу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Російські війська, фото: скріншот з відео
Російські війська, фото: скріншот з відео

Вони вважають, що це стане початком третьої світової війни, але, як можна помітити з настрою пропагандистів, вони відкрито загрожують Польщі війною. Цікаво, як на це відреагують в Європейському Союзі.

При цьому, самі громадяни також налякані можливою загрозою війни, і як повідомляють місцеві ЗМІ, в Польщі різко зріс інтерес громадян до навчання стрільбі.

ТИМЧАСОВИЙ ПРИТУЛОК ДЛЯ БІЖЕНЦІВ З УКРАЇНИ В ПЕРЕМИШЛІ, ПОЛЬЩА, NURPHOTO VIA GETTY IMAGES
ТИМЧАСОВИЙ ПРИТУЛОК ДЛЯ БІЖЕНЦІВ З УКРАЇНИ В ПЕРЕМИШЛІ, ПОЛЬЩА, NURPHOTO VIA GETTY IMAGES

Варшава розуміє, що"краще допомогти Україні і не допустити наближення російських військ до кордонів з Польщею". Дипломат не уточнив, про яку саме допомогу йдеться.

"Є побоювання, що Росія може напасти на Польщу. Польський уряд готується до цього", – сказав Дещиця.

Нагадаємо, що Ярослав змінив шахту на воїнство ЗСУ, ставши на захист Мар'їнки проти Росії

Раніше повідомлялося, що Арестович влучно висміяв Путіна і Лукашенка, які погрожували взяти Київ за три дні

Також, зольют 35 тисяч файлів з секретними договорами: Anonymous зламали Центральний банк РФ