Уже майже місяць українці відважно протистоять натиску російських окупантів. Сухопутні сили ЗСУ не дають ворогу просунутися по землі, а Повітряні сили зачищають небо. Кожного дня нам повідомляють про нові перемоги.

Так, протягом 23 березня українські бійці знищили ще одинадцять повітряних цілей російських окупантів. Йдеться про сім літаків, один гелікоптер, один безпілотник оперативно-тактичного рівня. Також наші військові збили дві ворожі крилаті ракети.

«#stoprussia Смерть ворогам!» - підсумовують в Facebook Командування Повітряних сил.

Втрати ворога. Повітряні сили ЗСУ
Втрати ворога. Повітряні сили ЗСУ

Зазначимо, що усього за час війни з Україною, з 24 лютого по ранок 23 березня, рашисти втратили 15,6 тисяч особового складу. Разом з цим ЗСУ змогли знищити 101 літак, 124 гелікоптери і 42 безпілотники ворога.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Окрім цього, на рахунку наших військових: 517 танків, 1578 бойових броньованих машин, 267 артилерійських систем, 80 РСЗВ, 47 засобів ППО, 1008 одиниць автомобільної техніки і 15 спеціальної, 4 кораблі, 70 цистерн з ПММ.

Нагадаємо, що росія поховала чергового окупанта, який їхав в Україну готуватися до параду.

Читайте також, що Віталій Кім пояснив, чому українці почали так часто чути сирени.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", в Європарламенті назвали Росію державою-терористом.