За даними Пентагону, українські військові за останню добу змогли відтіснити російських окупантів від столиці України на приблизно 25-35 кілометрів. Зараз ворог знаходиться на відстані 55 км від центру Києва в східному напрямку.

Про це пише CNN, посилаючись на високопоставленого чиновника з Міноборони.

«Російські сили знаходяться приблизно в 55 км від центру Києва на схід, що на 25-35 км більше, ніж в тому ж місці вчора», - цитує видання слова джерела.

Чиновник також зазначив, що на північний захід від центру української столиці російські військові окопуються і прагнуть зайняти оборонну позицію. Вони знаходяться приблизно в 15-20 кілометрах від центру Києва в цьому напрямку.

У Пентагоні додають, що зараз простежують, як рашисти обкопуються навколо Києва і разом з тим намагаються більш активно атакувати Схід України. Зокрема, армія російської федерації все більше зусиль витрачає на території Луганської та Донської областей.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що російського окупанта, який ґвалтував жінку під Києвом, могли ліквідувати ЗСУ.

Читайте також, що в боях за Маріуполь загинув 25-річний кандидат у майстри спорту з Херсона Іван Щекін.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що окупантів "порвало" від високої якості життя українців.