Колишній снайпер Збройних сил Канади на прізвисько Валі, відомий як найбільш смертоносний у світі, зараз воює в Україні проти росії. Близько тижня російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що військовий був убитий спецназом рф. Нібито канадця ліквідували через 20 хвилин після висадки в Маріуполі.

Виявилося, це чергова брехня. Валі особисто підтвердив канадському виданню CBC News, що все ще живий і знаходиться в безпечному місці на Київщині. Більш того, він заявив, що ніколи не бачив Маріуполь.

Валі зізнається, що останнім дізнався про свою смерть, коли увімкнув телефон після важкого тижневого бою. Після цього він отримав купу стривожених повідомлень від сім'ї, друзів, колишнього командира і навіть незнайомців. Снайпер скаржиться, що деякі знайомі просили його розповідати особисту інформацію або надсилати відео. Все, щоб переконається, що саме Валі відповідає на повідомлення.

«Як бачите, я живий. Жодної подряпини. Я майже остання людина, яка дізнається про мою смерть», - записує відеопідтвердження Валі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, канадський снайпер спростував повідомлення про те, що він найбільш смертоносний у світі. За його словами, у нього немає ніяких рекордів. Усього кілька тижнів тому він працював програмістом в Канаді і не займався активним навчанням.

«Я хороший снайпер. Ні менше, ні більше... Я ще не вбив нікого з росіян. Я допомагаю в цьому, тому що снайпер багато спостерігає, доповідає», - стверджує знаменитий військовий.

Валі має колосальний бойовий досвід. Він воював в Афганістані і проти терористів ІДІЛ в Іраку. Нагадаємо, що на початку цього місяця канадський снайпер прийняв рішення приїхати в Україну добровольцем, щоб протистояти російським окупантам.

Нагадаємо, що путін сховав охорону серед простих росіян на концерті.

Читайте також, що українців попросили не показувати в соцмережах військову техніку.