Схоже, що на концерті в Лужниках були не тільки нагнаний натовп з бюджетної сфери, але в першу чергу - службовці ФСО, особистої охорони путіна.

В мережі вирішили дізнатися, хто керував "бенкетом під час чуми" або так званим концертом на честь анексії Криму на московському стадіоні в Лужниках. Як виявилось, це був зовсім не ярий фанат путіна, а всього лише співробітник президентського полку ФСО росії. Про це пишуть у Twitter.

ФСО — це федеральна служба охорони, яка призначена для особистої охорони російського президента.

"Під час шабашу в Лужниках серед тріумфальної публіки була величезна кількість ФСБшників у цивільному, снайперів і навіть на роль DJ посадили ФСОшників. Судячи з величезного живота Путіна можна сказати, що на нього в цей день одягли 2 бронежилети", - пишуть в мережы.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Порівнюючи фотографії виявилося, що чоловік не той, ким себе видавав. Це й не дивно. Враховуючи те, що путін боїться зустрічатися з людьми, а при вимушених зустрічах максимально обмежує доступ до себе, згадаймо хоча б кілометровий стіл для переговорів з західними колегами, було досить дивно бачити цю людину на велелюдному заході.

Страх путіна переходить всі межі. Нещодавно ми писали, що він звільнив до тисячі співробітників лише за місяць побоюючись що його отруять.

Також відомо, що в елітних колах на путіна також "гострять зуб" через санкції, які потихеньку розхитують економіку терористичної країни. Власне, будь-який диктатор, обираючи свій вкритий кривавими ріками шлях, не матиме жодної хвилини спокою.

Нагадаємо, що у Лондоні показали, як голий лукашенко лізе в "криваву" ванну до путіна.

Як писав "Знай.ua", що знищенням Маріуполя керує "улюбленець Путіна" генерал-полковник Михайло Мізінцев.

Також на сайті "Знай.ua" повідомляли, що Володимир путін панікує - вчиться евакуюватися і робить обряди з Шойгу.