Триває вже 26 доба з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Окупанти несуть великі втрати. Станом на 22 березня орієнтовно загинуло 15 300 чоловік особового складу рашистів. Це більше, ніж радянських бійців за десять років війни в Афганістані.

Видання «Армія.Інформ» порівняло втрати рф в Україні за 26 днів і Радянського Союзу за десять років в Афганістані. Виявилося, люди не єдиний показник, за яким російська армія перевершила СРСР.

Так, протягом 1979-1989 рр. радянська армія втратила 15 051 військових. Це на 249 людей менше, ніж росія за 26 днів вторгнення.

За десять років в Афганістані було знищено 385 танків і 1324 бойових броньованих машин. Знову ж менше, ніж рашистських сьогодні.

Інші втрати озброєння рф на так званій «спецоперації» поки не обігнали 10 років «Афгану», але чи надовго?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За 10 років СРСР втратив 433 артилерійські системи, проти 252 російських за місяць в Україні. 118 літаків і 400 гелікоптерів в Афганістані проти 99 літаків і 123 гелікоптерів сьогодні на нашій землі. 510 одиниць спецтехніки і понад 11 тисяч автомобілів і бензовозів від Радянського Союзу на противагу 15 і 1070 одиницям відповідно зі сторони рф в Україні.

Втрати росії vs СРСР. Армія.Інформ
Втрати росії vs СРСР. Армія.Інформ

Нагадаємо, що король Нідерландів поселить близько 20-30 українських біженців у своєму замку біля Амстердаму.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у росії готують до відправки в Україну нових "фахівців" військової справи - злочинців, боржників і аліментників.