Нарешті хороші новини надійшли з Маріуполя, який кілька тижнів знаходиться в облозі російських окупантів. Сьогодні, 22 березня, українські бійці збили один з ворожих літаків, який обстрілював місто.

Про це повідомили в телеграм-каналі Маріупольської міської ради.

«О 16:45 в районі басейну Нептун наші захисники збили один із літаків російських окупантів, який останні тижні знищував наше місто. Так буде з кожним ворогом! С кожним, хто зазіхнув на нашу свободу, на наше місто!», - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що не один тиждень російські загарбники знищують український Маріуполь: стріляють по цивільним спорудам, житловим районам і укриттям і буквально рівняють місто з землею.

Рашисти бомбардували пологовий будинок і дитячу лікарню, школу мистецтв, драматичний театр і басейн Нептун, де ховалися мирні жителі міста. Не зупиняють окупантів навіть таблички з написом «Діти». У місті гуманітарна катастрофа.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Італія готова відновити драмтеатр у Маріуполі, який розбомбили російські окупанти.

Як раніше повідомлялося, у Греції слідом за Італією погодилися відбудовувати зруйнований війною Маріуполь.

Читайте також, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова втекла від бомб і затужила за найріднішим.