Зараз у Маріуполі залишається одна з найскладніших ситуацій. Там, вже 28-й день російські окупанти не перестають обстрілювати місто і вбивати мирних жителів. Офіційно відомо про смерть трьох тисяч мирних жителів.

Нещодавно, з Маріуполя нарешті почали виїжджати люди евакуаційним коридором, які описують все більше жахливих фактів про те, як люди виживали і боролися за своє життя в рідному місті, яке практично знищив ворог.

ракета рашистів у Маріуполі
ракета рашистів у Маріуполі

Напередодні, в мережі з'явився лист, який повинні були передати чоловікові на ім'я Діма. У листі у нього просять вибачення за те, що не вдалося вберегти його маму. Досі залишається невідомо, чи жива людина, яка писала цю записку. І чи дійшла вона до адресата.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Діма, мама загинула 9 березня 2022 р. померла швидко. Потім будинок згорів. Діма, прости мене, що не вберіг її! Я маму поховав біля дитячого садка. Нижче наведено докладну схему, щоб знайти могилу. Я тебе люблю!",- сказано в листі.

Варто відзначити, що в Маріуполі досі залишаються близько 300 тисяч осіб. Обстріли міста російськими окупантами не припиняються. До 90% всіх будівель вже зруйновані. Через дії Росії в Маріуполі загинули вже більше 3 тисяч мирних жителів. Людей доводиться ховати в братських могилах і прямо посеред дворів будинків.

Нагадавши, бійці ЗСУ відправили на дно моря російських морпіхів, які готувалися до штурму Одеси: "на корм бичкам"

Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "антитіл" розповів, яким буде життя українців після перемоги: "косити русню, що є сили"

Також Знай повідомляв, російський танк розстріляв автомобіль з дітьми: "Сім'я кричала і махала білим прапором"