Маріуполь все ще перебуває в оточенні російських окупантів. Мешканці міста гинуть щодня – від обстрілів, голоду, нестачі ліків та відсутності медичної допомоги.

Як виявилося, облогою Маріуполя керує особисто генерал-полковник Михайло Мізінцев, який до цього керував операцією в Сирії.

Скрін, Телеграм
Скрін, Телеграм

За повідомленням Антона Геращенка, генерал-полковник Михайло Мізінцев є улюбленцем володимира путіна. Він - начальник Національного центру управління обороною російської федерації, і займає цю посаду з грудня 2014 року.

Скрин, Facebook
Скрин, Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У 2017 році він отримав звання генерал-полковника.

Це він віддавав наказ скидати бомби на пологовий будинок, дитячу лікарню, драматичний театр, будинки мирних мешканців Маріуполя. Раніше він так само вже знищував сирійські міста.

Обстріл пологового у Маріуполі
Обстріл пологового у Маріуполі

Нагадаємо, Наталя Могилевська оплакала змучений війною Маріуполь: "Злочин, який ніколи не забудемо". Наталя Могилевська поділилася наслідками ворожих обстрілів у Маріуполі й Києві.

Раніше Знай писав, колишня Дзідзьо Slavia показала, як відомий барабанщик потужно підтримав Україну: такого ще ніхто не робив

Крім того, раніше ми писали, що російські окупанти обстріляли колону з дітьми з Маріуполя. В понеділок 21 березня в Малинівці Пологівського району російські військові розстріляли з автоматичної зброї дві легкових машини, які рухалися гуманітарним коридором. В ході обстрілів було поранено двох дітей, трьох жінок і чоловіка.