Олексій Арестович закликав не дегуманізувати противника і утриматися від закликів знущатися над полоненими або мстити дітям військових.

Він пояснив, що такі випадки серйозно б'ють по іміджу нашої країни і тільки ускладнюють ситуацію. Радник голови ОП зауважив, що наша держава має діяти виключно у рамках Женевської конвенції не дивлячись на лють українців і звірства, які коїть ворог на нашій землі.

Так він відреагував на слова керівника українського Першого добровольчого мобільного госпіталю Геннадія Друзенка, який раніше в прямому ефірі на українському ТБ заявив про намір каструвати полонених російських солдатів.

Згодом Друзенко визнав, що це були емоції, і ніхто нікого каструвати не збирається.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також раніше ведучий у ефірі телеканалу зауважив, що готовий вбивати російських дітей за те, що робить окупант на нашій території і щоб згодом окупанти просто виродилися. Можливо, у цей час сильні емоції нахлинули на хлопця, адже останніми днями зʼявляється все більше новин про те, які звірства чинять рашисти в Україні.