Радник голови офісу президента Олексій Арестович записав чергове звернення до українців. Там він розповів про успіх ЗСУ, а також про спроби ворога прорвати оборону.

Про це Арестович розповів під час брифінгу, який опублікований на сторінці Офісу президента.

У такий спосіб, Олексій Арестович повідомив, що Збройні Сили України зуміли знищити ще кілька комплектів ударних оперативно-стратегічних з'єднань російської армії. У зв'язку з цим ворог втратив здатність вести наступальний бій.

Також, ЗСУ ліквідували три російські армії, і одну повітряну армію РФ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Противник майже втратив здатність наступати де-небудь на території України і веде тільки тактичні дії накопичення резервів, які піддаються нищівним ударам наших ракетних військ, артилерії та авіації. Протягом ночі наші сили завдавали ударів по противнику. Противник завдав ударів у відповідь, але в порівнянні з нашими ударами вони були малими і нестрашними", - говорить Арестович.

Далі радник глави офісу президента зазначив, що на 26-й день війни ЗСУ знищили 4 з 10 армій, які є у Російської Федерації.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

Далі Олексій Арестович подякував співробітникам ДСНС, які допомагають людям під обстрілами, і розбирають завали після ударів ворога. Але, при цьому, попросив звичайних громадян не публікувати фото і відео в першу добу після ударів.

"За те, що ви знімаєте і публікуєте — ви вже заслуговуєте нагороду від РФ", — пояснив радник глави офісу президента.

Нагадаємо, що Зеленський і Путін не зустрінуться найближчим часом, в Кремлі назвали причину

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова звернулася до Білорусі, щоб запобігти неминучій біді

Також, митрополит Епіфаній розкрив кровожерливу сутність Путіна