У Київській області ввели заборону на відвідування лісів. Ця норма стосується цивільного населення, розповіли в прес-службі Вишгородської районної державної адміністрації.

Не можна ні ходити в ліс пішки, ні на транспортному засобі. Виняток - транзитні шляхи.

Ліс, природа - фото Знай.ua
Ліс, природа - фото Знай.ua

Так само в Білоцерківському районі просять людей не ходити до лісу.

"Прохання до всіх мешканців Білоцерківщини з розумінням сприйняти ситуацію і неухильно виконувати зазначене рішення, викликане вимогами воєнного часу", - додала місцева влада.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

При цьому заборона не стосується представників Збройних сил України, командування видів, окремих родів військ ЗСУ, управління оперативних командувань Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України, Міністерства внутрішніх справ України.

Також можуть відвідувати ліс представники інших органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та тих установ, які використовуються для лісогосподарської мети в період воєнного стану.

Нагадаємо, українська армія встановила рекорд по Javelin: на 112 пострілів - 100 точних влучень. Українська армія найбільш ефективно використовує комплекси

Раніше Знай писав, Путін буде в люті: топ-10 високопоставлених командирів, яких ліквідували ЗСУ в Україні

Також Знай повідомляв, загальна мобілізація в Україні: хто має право з чоловіків віком від 18 до 60 виїжджати за кордом. На кого не поширюється закон про загальну мобілізацію в Україні.