Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім записав чергове відеозвернення про ситуацію в області. Він повідомив, що 18 березня російські війська підло обстріляли казарму з солдатами. Зараз там йде рятувальна операція.

"Чекаю офіційних даних від ВСУ, щоб коректно вказати цифри. Ми потихеньку їх вибиваємо, вони підленько стріляють ракетами в сплячих солдатів", - додав Кім.

Також Віталій Кім розповів, що область готується до прийдешньої посівної. Крім цього в селах триває евакуація дітей і жінок.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

Як розповів Віталій Кім, російські окупанти дуже налякані, і голодні. Тому в селах шукають їжу і навіть розстріляли гусака.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Ці орки, просто катастрофа. Вчора виїжджали, стріляють по селах, перелякані. З автомата розстріляли гусака. Вибіг, за***ний весь, схопив його, думав живим його з'їсть. Погано, зараз ще дощі підуть, будуть вони сидіти в калюжах, і тоді точно всі перехворіють і самі здохнуть. Рухаємося далі", - зазначив Кім.

Нагадавши, російські окупанти зламали сторінку глави ДПСУ в фейсбук і поширили фейк про вбивство прикордонників: "війна триває"

Раніше Знай писав, українцям безкоштовно роздадуть продукти через війну: не всі можуть дійти до магазинів. Безкоштовні продукти зможуть отримати жителі міст в оточенні і на лінії бойових дій

Також Знай повідомляв, Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС:"спільно рухаємося до мети". Єврокомісія підготує висновок протягом декількох місяців