З початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України загинуло уже 109 дітей. Сьогодні у Львові вшанували пам’ять маленьких українців, влаштувавши перфоманс у центрі міста.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Львова Андрій Садовий.

Він повідомив, що 18 березня на площі Ринок встановили 109 порожніх дитячих візочків – рівно по кількості загиблих невинних громадян.

«Від початку повномасштабного вторгнення російські війська безжально вбили 109 українських дітей. Порожні дитячі візочки на площі Ринок сьогодні – це символи життів тих ангелят, які зараз, замість рішучих дій світу, захищають небо над Україною», - йдеться в публікації.

Андрій Садовий додав, що дитячі смерті – це та ціна, яку сьогодні доводиться платити Україні під час війни. У зв’язку з цим мер вкотре звернувся до світу з вимогою закрити небо над Україною:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Ми закликаємо всіх дорослих всього світу єдиним щитом вберегти українських дітей і подарувати їм майбутнє. Вимагайте від урядів інших країн закриття неба над Україною… Захистіть українських дітей та українське небо!» - наполягає пан Садовий.

Разом з цим чиновник запропонував поширювати інформацію про акцію в соціальних мережах під гештегом #closethesky.

Нагадаємо, що 11-річний українець прийшов записатися до тероборони, щоб захищати Батьківщину.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", українська телеведуча розповіла про найстрашніший момент у житті, зіткнулася з кадровцями віч-на-віч.