Зараз на захист України стають навіть найменші громадяни. Доброволець Олексій Ковтун розповів історію 11-річного хлопчиська Максима, який хотів поповнити ряди тероборони в Борисполі.

Зараз хлопчик навчається в п'ятому класі. Однак це не завадило хороброму українцю, ігноруючи комендантську годину, посеред ночі прийти до військових.

«Прийшов у комендантську годину. Сам. Пішки. До військових... Прийшов, щоб допомогти армії... Він прийшов воювати! Захищати рідних, землю, місто!!! Ось Він герой!»,- дивується автор публікації.

Він додав, що за сміливість хлопчика нагородили: його напоїли і нагодували, вручили подарунки, показали побут бійців і навіть дали потримати автомат. Щоб Максим був спокійним, що віддав борг Батьківщині, його записали в добровольці:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Максим був спочатку трохи засмучений, що ми відразу не взяли його до себе на службу... З часом звичайно ж заспокоївся. Вже потім ми передали його схвильованій мамі, яка була швидко знайдена», - зазначає доброволець.

Олексій Ковтун також звернувся до мами юного героя з проханням не лаяти хлопчика за «самоволку» з дому. Автор публікації додав, що Максима попросили намалювати малюнок для військових. Його вони дуже чекають. Крім того, він пообіцяв навідатися до хлопчика додому, коли «коли все це закінчиться».

Нагадаємо, що поліція і тероборона зловили під Сумами 29 окупантів.

Читайте також, що офіцер запасу Святослав Вакарчук захищатиме Батьківщину пліч-о-пліч із земляками.