Відомий український хореограф Олена Шоптенко розповіла, як провела три тижні війни в Україні. Звичка повинна була виробитися за 21 день.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка раніше публікувала кадри зі свого життя, але зараз постійно перевіряє новини про війну, і допомагає звичайним людям і військовим.

Цього разу, через практично місяць війни, вона заговорила про звички, які повинні були виробитися за 21 день.

"Сьогодні 21 день, як я, прокидаючись щоранку, насамперед зі страхом читаю новини про те, як пройшла ніч — відчуваю сильний біль і ненависть, плачу, потім злюся; дзвоню близьким, щоб дізнатися в порядку вони — нервую, переживаю, злюся; переглядаю телеграм-канали — перевіряю, поширюю, тривожуся; знову переглядаю новини — плачу, потім злюся" - сказано під постом хореографа.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі Олена Шоптенко зазначила, що це абсолютно не ті традиції, які вона хотіла б закріпити у своїй пам'яті і житті. Їй хотілося б, щоб все це було звичкою, від якої легко позбутися.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Але, при цьому, вона не хоче позбавлятися ніколи від почуття захоплення українцями.

"Нашими сильними духом і вільними людьми, самовідданими волонтерами, безстрашними жінками, які будь-що-будь рятують своїх дітей, нашими непереможними воїнами на всіх фронтах. Це подяка за те, що близькі живі, за великодушність і допомогу оточуючих" - продовжила вона.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Вона пишається своєю країною, і ніколи не забуде все те, що зробили військові ЗСУ для всіх нас.

Нагадаємо, що українська армія встановила рекорд по Javelin: на 112 пострілів-100 точних влучень

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук показав росіянам, як окупанти відбирають життя у дітей

Також, вбщая мобілізація: кого з українців закличуть на передову наступним