Знаменитий Виконавець, Народний артист України Олександр Пономарьов показав, як український народ бореться з російськими окупантами. Кумедний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже більше трьох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. Російським окупантам героїчно протистоять не тільки бійці ЗСУ, а й найпростіші українці.

Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube
Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube

Так, Олександр Пономарьов показав кумедний ролик, який в черговий раз доводить, що українці - народ непереможний. На відео трактор буксирує Російський бронетранспортер. Такі випадки не поодинокі і в Мережі регулярно з'являються ролики, коли українські фермери запасаються технікою російських окупантів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Українська тракторна бригада особливого призначення захопила ще один транспорт в Миколаївській області! Слава Україні!",- підписав ролик артист.

Раніше Знай писав, Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів.

Також ми писали, Наталія Могилевська спустилася в метро, щоб підтримати українців: "Обійміть один одного і співайте". Співачка показала, як відволікає українців від поганих думок у цей непростий час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.