Рамзан Кадиров частенько допомагає бійцям ЗСУ, публікую відео з бойовиками, яких він послав воювати в Україну. Напевно, сам того не розуміючи він видає положення своїх бійців і знайти їх українським захисникам стає набагато простіше. Так, Кадиров поділився знімком свого помічника, який на чолі нової групи "кадировців" відправився в Україну. Про це пише telegram-канал "Інсайдер Україна"

24 лютого Росія вторглася в Україну. Вже 22-й день українські захисники протистоять російським окупантам, які планували захопити Україну за кілька днів. Крім російської армії в Україну прибули і загони "кадирівців".

Кадиров, скріншот: Youtube
Кадиров, скріншот: Youtube

Так, Рамзан Кадиров, як і його бійці, вже неодноразово публікував ролики, на яких можна було впізнати місцевість і зрозуміти, де розташовуються бойовики.

Апти Алаудинов і Кадиров. Фото з мережі
Апти Алаудинов і Кадиров. Фото з мережі

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цього разу глава Чеченської Республіки вирішив ще раз допомогти ЗСУ. Повідомляється, що Кадиров направив в Україну ще тисячу "кадировців" на чолі зі своїм помічником по силовому блоку Апти Алаудіновим. "Великий полководець" опублікував фото помічника, тим самим показавши ЗСУ кого потрібно шукати.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, у США обіцяють посилити Україну системами ППО: більш сучасні і потужні. Україні нададуть більш сучасні системи ППО.

Також ми писали, ЗСУ збили в небі над Україною ще два російські винищувачі: летіли бомбити одне з селищ.

Нагадаємои, у Харкові священики відспівують загиблих під час обстрілів житлових районів. Загиблі лежать колоною в чорних мішках прямо на вулиці.