На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений війні України з росією.

Очільник держави показав декілька знімків зі зруйнованих українських міст, і зазначив, що саме так зараз виглядає «братня» любов російського народу до українців.

«Мабуть, немає такої неядерної зброї, яку б окупанти ще не застосували проти наших мирних людей. Ось така близькість. Ось така дружба. Ось такий, як говорили в Москві, «роз’єднаний народ»», - додав Зеленський.

На знімках – руїни в центрі Харкова і Києва, жінки з немовлятами в бомбосховищах, поранені і мертві діти на руках лікарів. Президент показав тих, хто змушений переховуватися в метро під час ворожих авіанальотів, вирви від бомб на українських вулицях, імпровізовані пологові будинки в підвалах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagramф
Володимир Зеленський, фото: Instagramф

«Не пробачимо!», «Таке не можливо пробачити…», «Україна права. Росія окупант. Азербайджанський народ з великим українським народом», - пишуть у коментарях підписники сторінки Зеленського.

Нагадаємо, у Росії зі строковиків, які воюють в Україні роблять контрактників: вдома їх вже ніхто не чекає. В СБУ оприлюднили розмову російського окупанта з матір'ю

Раніше Знай писав, окупанти потопили 4 танки без жодного бою з воїнами ЗСУ: далі тільки на металобрухт. Українці за допомогою повалених дерев направили танки окупантів у бруд

Також Знай повідомляв, на Сумщині російські окупанти виганяють людей з домівок та забирають їжу: "Поводяться гірше за фашистів". Через це на Сумщині найбільше страждають села.