У мережі розповіли історію 86-річної пенсіонерки з Харкова, яка пережила Другу світову війну, і зараз знову поринула у військові дії. Її будинок зруйнували окупанти, вдруге.

Її фотографія з'явилася на сторінці фотографа, який і вирішив розповісти її трагічну історію життя.

Зараз Олександрі Трофімовій 86 років, і вона була зовсім дитиною, коли німці під час Другої світової війни розбомбили будинок, а також вбили всю сім'ю.

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео

Минуло багато років, і ось, її будинок знову був зруйнований, і на цей раз військами Російської Федерації. Тепер вона знову залишилася без будинку. На щастя, вона сама залишилася жива.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Російські війська з початку військових дій вбили вже понад 500 мирних жителів. Про це повідомили в обласному управлінні Держслужби надзвичайних ситуацій.

Це тільки підтверджені дані, і насправді кількість жертв набагато вище.

У ДСНС додали, що вчора було завдано артилерійського удару по багатоповерхівках у Немишлянському районі. Сталося руйнування квартир у двох житлових будинках, а також Пожежа. З-під завалів дістали одного загиблого.

Харків з початку повномасштабної війни постраждав чи не найсильніше. Жителі цілодобово змушені відсиджуватися в підвалах, так як обстріли не припиняються.

ЗСУ продовжують давати відсіч рашистам, і з початку військових дій було ліквідовано понад 13500 їх особового складу.

Нагадаємо, що Роман Свечкоренко показав, як проводжають загиблих Героїв України, поки росіяни спалюють своїх на місці

Раніше повідомлялося, що вт рук російських окупантів загинула військовий медик і мати-героїня з Дніпропетровщини: у неї Залишилося 12 дітей

Також, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією