Російські окупанти, які вторглися на територію України 24 лютого продовжують активно втрачати свою техніку і живу силу завдяки старанням ЗСУ. Так, Командування Повітряних Сил ЗСУ в facebook повідомляє, що вранці 16 березня армія рф позбулася ще двох винищувачів.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомляє, що вранці два російські винищувачі Су-30СМ вилетіли для атаки одного з населених пунктів на Одещині. Однак виконати наказ льотчикам так і не вдалося. Бійці ЗСУ збили обидва повітряні судна.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Пілотам вдалося катапультуватися, однак це навряд чи допомогло їм, оскільки вони впали в Чорне море, де в цей період досить холодна вода.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Сьогодні, о 5 ранку, на півдні країни два винищувачі Су-30СМ російських фашистів відправили слідом за російським кораблем. Пара винищувачів окупантів намагалася атакувати одне з селищ в Одеській області. Зенітним ракетним підрозділом повітряне командування "Південь" обидва літаки ліквідовано. Пілоти катапультувалися і слідом за літаками впали в українське Чорне море! Слава Україні! Смерть окупантам!",- йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, українські трактористи продовжують поповнювати запаси ЗСУ: тепер у "кишені" реактивні снаряди.

Також ми писали, Олексій Арестович заспокоїв українців, повідомивши про стан справ у армії рф: просувань немає і не передбачається.

Нагадаємо, СБУ перехопили розмову наляканих окупантів, кількість 200-х зашкалює: "Тільки нікому не кажи".