В Україні вже 21 день йде війна, яку розпочала Росія. Загарбники ведуть прицільний вогонь по житлових кварталах, знищуючи будинки і вбиваючи мирних жителів. В результаті обстрілів дівчинка з Бучі втратила майже всю сім'ю і залишилася без руки, але навіть незважаючи на це залишається сильною. Про це пише telegram-канал "Ірпінь | Буча | Гостомель".

Російські окупанти мають намір розстрілюють житлові будинки і скидають авіабомби. Також "друга" армія світу руйнує садки, школи, магазини і все інше, що зустрічається на шляху. Людське життя для російських солдатів не означає Нічого.

Зруйнований дім, Київ. Фото: Youtube
Зруйнований дім, Київ. Фото: Youtube

Так, в мережі розповіли історію однієї дівчинки з Бучі. В результаті ворожого обстрілу вона втратила практично всю сім'ю і залишилася без однієї руки. Незважаючи на все те, що їй довелося пережити вона героїчно тримається і мріє про протез.

Дівчинка з Бучі. Фото з мережі
Дівчинка з Бучі. Фото з мережі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Дівчинка з Бучі втратила майже всю сім'ю і ручку... Прокляті орки не мають нічого святого... Наші діти тепер рано стають героями. Ця героїчна дівчинка, незважаючи на все, що випало на її долю, мріє тепер про протез, який був би рожевим і в квіточку. Молимося за її здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Чернігівські піротехніки показали, хто виїжджає з ними на найнебезпечніші завдання: "Душа і талісман". Рятувальники показали друга, який завжди супроводжує їх.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами.