Стало відомо про те, що 16 березня, близько 6 ранку, на територію Києва було скинуто бомби російським окупантом. На превеликий жаль, в центральний район столиці впали ракети, які знищили квартири мирних жителів.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити про те, що в Києві, в Шевченківському районі було скинуто бомби армією рф. Путін не перестає бомбити мирних людей, забираючи життя і розводячи геноцид.

"Недобрий ранок у Києві. Осколки ворожого снаряда влучили у 12-поверховий житловий будинок. Крім того, пошкоджена сусідня 9-поверхівка. Рятувальники борються з вогнем і проводять евакуацію", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Крім цього, ще в одному каналі в Телеграм повідомили про бомбардування Києва.

«Російські окупанти обстріляли житлові будинки в Києві у Шевченківському районі За попередньою інформацією, постраждало 2 особи, евакуйовано 35 осіб. Постраждала 12-поверхівка та частково 9-поверховий будинок. У 12-поверхівці була пожежа та стався обвал верхніх поверхів. Пожежу ліквідовано. Проводяться аварійно-рятувальні заходи по розбиранню конструкцій будівлі та пошуку людей. Джерело: ДСНС у Києві», - повідомляється в мережі.

Нагадаємо про те, що вчора, 15 березня, близько 5 ранку, також були скинуті бомби на Шевченківський район. Постраждала адміністративна будівля, а від вибухової хвилі дісталося і метро Лук'янівській. В окрузі метро і Лук'янівкого базару купа обвалів і справжня розруха, а дорога перекрита.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про рекордний обвал рубля.