Російська армія продовжує наступальну операцію на території України. Проте воїни ЗСУ дують гідну відсіч загарбникам на всіх напрямках. Разом з тим з’являється інформація, що російська армію планує посилитися курсантами.

Як повідомляють в Генштабі ЗСУ, станом на 15 березня українські військові знищили повністю або частково близько 40 відсотків підрозділів ворога, які були залучені до так званої «операції» на території України.

Ворог знесилений та деморалізований. Відомо, що зараз окупанти прагнуть посилити свої угрупування різними способами:

«Ворог намагається посилити свої війська за рахунок додаткового перекидання на територію України батальйонних тактичних груп, сформованих зі зведених підрозділів, що зазнали втрат протягом перших десяти діб операції, військових найманців з числа громадян іноземних держав», - йдеться в повідомленні.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також, за інформацією Генштабу ЗСУ, у росії заплановано достроковий випуск курсантів вищих військових навчальних закладів, після чого їх буде залучено до бойових дій на території України.

Зазначається, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках протягом 15 березня активних наступальних дій ворог не проводив. На Донецькому напрямку окупанти намагалися просунутися далі, однак зазнали втрат і повернулися до вихідного положення.

В районі Чорнобаївки на Південнобузькому напрямку завдяки злагоджені роботі підрозділи Сил оборони були знищені сім бойових вертольотів загарбників.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

Найгіршою ситуація залишається в Маріуполі – рашисти намагаються блокувати місто.

Нагадаємо, що Кремль відправляє на забій в Україну 19-річних хлопців.

Читайте також, що Дмитро Комаров показав, як російські окупанти зруйнували рідний Київ.