Anonymous зламали сайт російської компанії "Росатом" і пообіцяли поділитися декількома гігабайтами даних та інформацією про безпеку компанії.

"Росатом", до складу якого входить кілька сотень підприємств атомної галузі країни-загарбника, бере участь у захопленні Запорізької АЕС. Хакери також запобігли питання та заявили, що атомну станцію не зламували, через те, що не поставлять жодне життя під загрозу, а от сайт - зламали.

У неділю, 13 березня, представник Anonymous повідомили, що зламали веб-сайт російської державної атомної енергетичної компанії "Росатом". 4 березня російські війська захопили контроль над українською Запорізькою атомною електростанцією, одна будівля комплексу спалахнула під час бойових дій, що викликало глобальне занепокоєння потенційною ядерною аварією.

Україна повідомила Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) 12 березня про те, що Росія планує отримати повний контроль над станцією під управлінням Росатому. До Запоріжжя прибули посадовці Росатому і заявили, що станція тепер є частиною їхньої фірми.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представник Anonymous повідомив, що Росатом включав зв'язки з російською оператором атомної електростанції Росенергоатом і Всеросійським науково-дослідним інститутом експлуатації атомних електростанцій (ВНІАЕС). До кожного з цих трьох веб-сайтів була додана нова html-сторінка з літерами "fckptn" (f*** Putin).

На запитання, які саме дані були розкрадані, представник Anonymous відповів, що це зразки файлів із мережі Росатома, таблиць користувачів із бази даних та облікові дані користувачів внутрішньої мережі. Станом на вівторок видно лише домашню сторінку Росатому; решта веб-сайту недоступна.

Нагадаємо, раніше стало відомо звідки взялася "свастика Путіна" - буква Z: зв'язок з Гітлером і туалетним папером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", хакери Anonymous зламали базу даних Роскомнагляду: в мережі з'явилися 360 тисяч файлів про цензуру і ЗМІ.

Також "Знай.ua" писав, що несправжні Anonymous дали 3 дні росіянам, щоб вивести гроші: кошти з карт підуть на потреби ЗСУ.