На Кавказі, де до тіл загиблих родичів особливе ставлення, першими публічно стали обурюватися тим, що труп окупантів кинули де попало.

Про це повідомив Антон Геращенко, опублікувавши новину У своєму Telegram-канал. Він написав, що тіло бійця "Росгвардії" Аслана Мухатарова з Північної Осетії "провалялося 2,5 тижні".

Обуренню його рідних осетин немає меж. Попри жорстку цензуру правда перемагає, вважає Геращенко. Він передав текст статті, опублікованої в місцевому ЗМІ: "тіло Аслана Мухтарова, загиблого в ході спецоперації, доставлять в Північну Осетію, загиблого в ході" військової спецоперації на території України. Про це стало відомо в понеділок на апаратній нараді в уряді".

Глава республіки Сергій Меняйло доручив взяти під контроль питання впізнання, експертизи та доставки загиблих уродженців Північної Осетії, сказано в новині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Військовий експерт Олег Марзоєв, заявив, що справжні пошуки почалися вранці 13 березня, і відразу привели до результату. "І почалися вони тільки завдяки Руслану Цалікову, заступник Міністра оборони Росії, до якого жителі Алагіра звернулися після того, як на місцевому рівні сім'ї допомога в пошуках надана не була, але було вже ясно, що без політичної волі і адміністративного ресурсу нічого домогтися не вийде".

"Після прямого втручання Цалікова командування Росгвардії направило їх на місце бою. Аслан Мухтаров весь цей час лежав там, де загинув", - розповів Геращенко.

Нагадаємо, раніше російські "визволителі" обстріляли Харківський національний університет.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ знищили 4 літаки, 3 вертольоти російських агресорів та підійшли з тилу.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ вдалося перехопити розмову окупантів рф, командування дало "добро" на стрілянину в цивільних.