Сьогодні відбулося два запеклих зіткнення з рашистами на Харківщині. Російські окупанти вкотре намагалися штурмувати головне місто області, однак Збройні сили змогли гідно відповісти загарбникам і не пропустили їх вперед.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Черговий доказ того, що Збройні Сили України не відступлять ні на метр! Сьогодні російські окупанти зазнали ганебної поразки під Харковом», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Синєгубова, 15 березня у другій половині дня рашисти намагалися із П’ятихаток штурмом йти на Харків. Проте українські бійці не пустили окупантів і відкинули ворога за межі його попередніх позицій.

Ще оди запеклий бій в Харківській області відбувся у першій половині дня в селі Руські Тишки, що за 20 кілометрів від Харкова. Зіткнення тривало понад годину, але фінал – позитивний для України. Наші бійці змогли дати відсіч і змусити окупантів відступити на попередні позиції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Точні втрати ворога ще належить підрахувати.

«Наші Збройні Сили України міцно тримають оборону до абсолютної перемоги. У ворога немає жодних шансів!» - підсумовує Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що ЗСУ переходять у контрнаступ: Головнокомандувач зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам.

Читай те також, що Путін і Шойгу планують вирубати українські ліси, щоб нагодувати свою армію.