У соціальній мережі розмістили інформацію, в якій йдеться про українського журналіста Дмитра Реплянчука. Стало відомо, що він врятував черепашку, яку викинуло вибухом з квартири.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Бабель»

Вже всім добре відомо, що так званий «русский мир» прийшов знищити Україну і всіх її жителів. Путін хотів захопити нашу країну за кілька днів, однак, отримав таку відсіч, яку ніколи не бачив.

Через це російський окупант просто почав знищувати міста та інфраструктуру, вбиваючи все на своєму шляху. Путін дає накази бомбити міста України.

"Журналіст "Слідство. Інфо" Дмитро Реплянчук вчора врятував черепаху, яку викинуло вибухом із квартири. Черепаху передали "Червоному Хресту"", - підписана новина в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цього разу йдеться про чергового мужнього жителя нашої країни, який врятував звичайну домашню черепаху, якій вдалося вижити після бомбардування.

З кожним днем стає все небезпечніше, так як бомби з росії та білорусі летять щодня на територію України.

Наш сильний народ і ЗСУ не збираються здаватися, так як на нашому боці світло і правда. Українці вірять і знають, що путін отримає по заслугах, а російська федерація буде ізольована від усього світу.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ пішли в контрнаступ.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", СБУ повідомили про те, що зловили російського інформатора.

Також портал "Zhaj" писав, що російські окупанти зганьбилися з черговим фейком.