Сьогодні, 15 березня, після технічної паузи відновилися переговори української та російської делегацій. Проте наразі між сторонами точиться досить напружена дискусія. Про це стало відомо з повідомлення радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка.

"Переговори продовжуються. Відновлено консультації на головній переговорній платформі. Загальні питання врегулювання, припинення вогню, виведення військ із території країни", - розповів Подоляк у своєму акаунті в Твіттері.

Додамо, що це вже четвертий раунд переговорів між сторонами, які ведуть кровопролитну війну. Наразі минає 20 доба російської агресії.

Росія підступно напала на Україну вночі 24 лютого, обстрілявши великі міста ракетами. Однак плани кремля захопити Україну і підкорити собі Київ за два дні провалилися – агресор недооцінив силу духу і волелюбність українського народу. Зустрівши шалений опір, окупанти не змогли захопити Київ і перейшли до тактики знищення ключових міст – Сум, Харкова, Мелітополя, Чернігова та столиці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, придумали собі перемогу: російські пропагандисти поширюють новий фейк, вирішили "перемолоти" українську армію. Російські ЗМІ почали розганяти новий фейк