В Чернігівській області сили супротиву звільнили п’ять населених пунктів від російських окупантів та захопили ворожу військову техніку.

Про це повідомляють в телеграм-каналі Сухопутних військ ЗСУ.

«Сили спротиву, що діють на Чернігівщині, своїми умілими діями, проявляючи при цьому неабияку рішучість, звільнили 5 населених пунктів від кацапської орди», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зараз підрозділи загарбників не здатні в повному обсязі вести бойові дії. Солдати пригнічені, їхній морально-психологічний стан не дозволяє якісно виконувати завдання. А російські офіцери, яких кинуло вище військово-політичне керівництво, панікують.

Усе це допомагає українським бійцям. Як результат, українські прапори майорять над п’ятьма населеними пунктами Чернігівщини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім цього, сили супротиву змогли захопити два російських бронетранспортери. Тепер вони будуть служити на благо України.

Нагадаємо, що в Україні ЗСУ ліквідували "елітних" окупантів, які брали участь у війні в Сирії.

Читайте також, що ЗСУ завдали нищівного удару по двох російських колонах.