Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім записав нове звернення і заявив, що російські окупанти планують зробити ротацію, але зробити це їм не дадуть. Про це він повідомив на своїй сторінці в facebook.
Віталій Кім заявив, що ворог має намір приховати свою поразку під Миколаєвом і для цього планує зробити ротацію. Запланована вона на 17 березня, однак російські загарбники не встигнуть, адже українські захисники не дозволять їм зробити це.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

"Хлопці, дивіться там Росія починає розганяти у себе, мами просять прибрати строковиків з України тощо. У них ротація порядку 17 числа, але вони вже всі. Вони хочуть приховати свою поразку в Миколаївській області і проведуть планову ротацію 17 числа. Не встигнуть. Хлопці, росіяни здавайтеся, ми їм не дамо зробити ротацію", - сказав Кім.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський увійшов в топ найпопулярніших людей планети: в Instagram обігнав навіть Каньє Уеста з 15,3 млн передплатників. Український президент стрімко набирає популярність.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, Арестович заспокоїв українців і запевнив, що російські військові рухаються тільки в одному напрямку: "у потойбічний світ". Олексій Арестович, який став символом спокою для українців у цій війні запевнив, що причин для тривог немає.