Стало відомо про чергову провокацію, яку готує президент Російської Федерації Володимир Путін. Він віддав наказ підготувати теракт на Чорнобильській атомній станції.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією, яка є в мережі, Володимир Путін віддав наказ підготувати теракт на Чорнобильській атомній станції, яку зараз контролюють російські війська.

ЧАЕС
ЧАЕС

Вони планують створити техногенну катастрофу, щоб потім перекласти всю відповідальність на українську сторону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На даний момент, як відомо, Чорнобильська атомна електростанція відключена від систем моніторингу Міжнародного агентства з атомної енергії, і вона виявилася знеструмлена. Ресурс дизелів-генераторів, які є в наявності, розрахований приблизно на 48 годин підтримки роботи систем безпеки.

ЧАЕС. Фото: скрін youtube
ЧАЕС. Фото: скрін youtube

Окупанти відмовилися надати доступ до станції українським ремонтникам. Туди ж, за вказівкою Олександра Лукашенка, зайшли "білоруські фахівці". Серед них під виглядом атомників заходять також російські диверсанти для організації теракту.

Варто відзначити, що протягом останніх декількох днів окупанти завдали ударів по Запорізькій АЕС, а також по Харківському фізико-технічному інституті, де розташований експериментальний ядерний реактор.

Російські війська також працюють над так званими "доказами", щоб перекинути провину на українців.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube

Ситуація переходить всі межі розумного, і тепер Володимир Путін у спробах захопити Україну готовий до ядерного шантажу. Якщо раптом теракт відбудеться, то катастрофічні наслідки чекають не тільки Україну, але і весь світ, включаючи і Росію. І російський диктатор прекрасно це розуміє.

Нагадаємо, що перехоплено розмову ще одного окупанта-скаржиться на міць ЗСУ

Раніше повідомлялося, що в США відповіли Росії про біолабораторії в Україні: ніякої зброї

Також, Європейська Рада визнала агресію Росії в Україні війною: Білорусь пішла як співучасниця