Після того, як армія росії обстріляла пологовий будинок у Маріуполі, вагітна дівчина Маріанна стала відомою буквально на весь світ.
Її фото після обстрілу було майже у всіх провідних західних ЗМІ, а новина про бомбардування пологового будинку вразила весь світ. Одразу після ворожого обстрілу Маріанна з Маріуполя народила дівчинку.

Обстріл пологового у Маріуполі
Обстріл пологового у Маріуполі

З родичами породіллі зв'язалася журналістка Ольга Токарюк. Вона написала у твіттері, що пологи відбулися вчора ввечері о 22:00. Мати та дитина почуваються добре, але вони залишаються у Маріуполі, який продовжують обстрілювати. Крім того, у місті немає опалення.

Обстріл пологового у Маріуполі
Обстріл пологового у Маріуполі

Варто нагадати, що 9 березня російська армія обстріляла в Маріуполі пологовий будинок. В результаті ворожого бомбардування загинуло три людини, серед них маленька дівчинка. Однак, після цього в росії заявили що пологовий будинок давно не працює, а ц ньому розмістився полк "Азов".
24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь.

Скріншот допису
Скріншот допису