Радник глави офісу президента Олексій Арестович запевняє, що російським окупантам ніяк не вдасться оточити Київ. За його словами, окупанти зазнають поразки у всіх напрямках від української столиці.

"Київ оточити неможливо, взяти його неможливо. За це можна не хвилюватися. Під Києвом і в Києві діє досить велике угруповання наших військ, яке знищує противника. Ми маємо перевагу на полі бою... вони постійно зазнають поразки", - зазначив він.

Він також зазначив, що після цинічного бомбардування пологового будинку в Маріуполі стало остаточно зрозуміло - російська армія застосовує так званий «Сирійський варіант». Ворог обрав тактику оточення і терору великих і маленьких міст, щоб заподіяти максимальні страждання цивільному населенню.

Знищена російська техніка, фото: МВС України
Знищена російська техніка, фото: МВС України

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі спроби української сторони встановити гуманітарні коридори зриваються ворогом, щоб не допустити евакуацію з Маріуполя. Україна готова зробити все для того, щоб евакуювати людей, які опинилися в оточенні.

За минулу добу Збройні Сили України завдали не менше семи сильних ударів по противнику, знищили двох командирів полку ЗС РФ в напрямках Броварів, Ізюма, Миколаєва, Нікополя і Кривого Рогу.

Нагадавши, російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну-розстріляли на місці. Чоловік голими руками взяв міну і викинув її в лісопосадку