Сьогодні в турецькій Анталії відбулася зустріч очільників Міністерства закордонних справ України та росії. Країну-агресора представляв Сергій Лавров, від України на зустріч прибув Дмитро Кулеба.

Досягнути певних домовленостей сторонам не вдалося, оскільки російські дипломати продовжують повторювати штампи власної ж пропаганди та чекають від України «капітуляції».

Наскільки сильно росія застрягла у власній брехні, можна судити з реакції на обмьріл ракетами пологового будинку та дитячої лікарні в Маріуполі.

З цього приводу Сергій Лавров заявив, що пологовий будинок у Маріуполі, який 9 березня бомбардували росіяни, «був базою батальйону Азов».

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це була база ультрарадикального батальйону "Азов". Ці дані були пред'явлені три дні тому. Тому робіть висновки самі", - несподівано видав Лавров на брифінгу після перемовин з українцями.

«Вони не приховують, що свідомо цілили в пологовий будинок!! Звірі! Фашисти! Ви здохнете швидше, ніж буде над вами ГААГА!!», - з обуренням написав український продюсер, ведучий і актор Юрій Горбунов.

Нагадаємо, раніше переговори України і росії: Дмитро Кулеба і Сергій Лавров обговорять війну, але не мають великих надій. Дмитро Кулеба і Сергій Лавров прибули для переговорів в Анталії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Звірства рашистів в Україні": світові ЗМІ показали, як армія путіна вбиває жінок і дітей.

Також "Знай.ua" писав, що в ООН відповіли на чутки про заборону слів "війна" і "вторгнення": Росію це не вбереже. В ООН заборонили називати вторгнення в Україну "війною", і назвали альтернативи.