Українська розвідка помітила цікавий факт: у російських льотчиків, яких збивають у небі над Україною, не розкриваються парашути. Про це повідомили у Головну управлінні розвідки Міністерства оборони.

«У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути. Випадковість? Не думаємо! Днями українською системою ППО було збито російський літак Су-25. Ворожий льотчик катапультувався, але загинув. Збитий російський пілот став одним із багатьох тисяч окупантів, які прийшли "на Україну", а залишаться назавжди в українській землі. Однак цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів Путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут», - зазначають розвідники.

Після огляду і вивчення решток літаків стає зрозуміло, що парашути не розкриваються не просто так – причиною може бути їхнє неправильне укладання перед вильотом.

«На перший погляд, це парадоксальний висновок. Однак, виходячи з того, що російським матерям для задоволення геополітичних амбіцій кремлівського карлика Путіна належить розгорнути воістину стаханівський рух з народження не дітей, а танкістів, артилеристів та фахівців інших військових спеціальностей, багато тисяч яких стали добривом для українських чорноземів, такий варіант не слід повністю виключати», - впевнені в відомстві.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Там припускають, що у путіна просто бояться віддавати в руки правосуддя льотчиків –військових злочинців.

Парашутист. Фото: скріншот youtube
Парашутист. Фото: скріншот youtube

«Віддавати таких людей у ​​руки правосуддя та відкрити правду усьому світу – це якось не за кремлівськими правилами. Краще льотчику перед вильотом силами традиційно сіренького та непомітного особіста (спадкоємця “залізного Фелікса” та дрібного Путіна) трохи “підправити” парашут… льотчик у землі і нікому нічого не розповість. А російські жінки – вони ще понароджують», - додають українські розвідники.

Нагадаємо, що ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів

Раніше повідомлялося, українська розвідка показала російських військових, які збираються бомбити мирне населення: вже прибули до Білорусі.

Також, "Ми вистояли і надихнули весь світ": Володимир Зеленський зробив нову заяву