Після оголошення росією війни Україні США, Євросоюз та багато інших країн ввели санкції щодо РФ. Це розхитало економіку країни, люди кинулись в магазини та намагаються взяти хоч якісь гроші, адже з карточок зняти готівку не виходить.

У мережі показали, які черги в росії в магазини з брендовим одягом та ресторани, які оголосили про вихід з російського ринку. Відео показав Антон Геращенко, заступник міністра МВС України.

Зокрема він прокоментував:

"Купити труси та встигнути закусити останнім гамбургером з Макдональдса. А виходити на вулицю і протестувати проти людини, яка довела Росію до економічного та морального колапсу розуму, не вистачає. Правильно каже класик – розумом Росію не зрозуміти… мабуть, розуміння прийде, але тільки коли мами почнуть отримувати похоронки".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як відомо, всі відомі бренди та західні компанії оголосили про вихід з ринків росії у відповідь на війну, яку веде росія в Україні проти мирного населення.

Безпідставне вторгнення та вбивство мирних жителів стали причиною того, що практично всі світові бренди вийшли з ринків. Банківські картки не працюють, а система SWIFT, завдяки якій можна проводити операції з готівкою з закордонними компаніями також не працює.

Нагадаємо, раніше в окупованому Донецьку почали розсилати листівки з вимогами подякувати Путіну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міноборони Росії зізналися, що строковики беруть участь у війні з Україною.

Також "Знай.ua" писав, що чергові санкції проти росії та білорусі набули чинності. Такого вони ще не бачили.